T trcon33 Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 71 28 Temmuz 2018 #11 Meastro dedi: Konu benim niye cevap yazıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı ürün için yeni bir konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Eğer bu yasak ise cezama razıyım. Özür dilerim.
Meastro dedi: Konu benim niye cevap yazıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı ürün için yeni bir konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Eğer bu yasak ise cezama razıyım. Özür dilerim.
M Meastro Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #12 trcon33 dedi: Aynı ürün için yeni bir konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Eğer bu yasak ise cezama razıyım. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Cezası yok, bir an sinirlendim hakkım yok iken kusura bakmayın.
trcon33 dedi: Aynı ürün için yeni bir konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Eğer bu yasak ise cezama razıyım. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Cezası yok, bir an sinirlendim hakkım yok iken kusura bakmayın.
T trcon33 Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 71 28 Temmuz 2018 #13 Meastro dedi: Cezası yok, bir an sinirlendim hakkım yok iken kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah siz kusura bakmayın lütfen iyi akşamlar.
Meastro dedi: Cezası yok, bir an sinirlendim hakkım yok iken kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah siz kusura bakmayın lütfen iyi akşamlar.