Ben de alayim mi almayim mi derken siz almışsınız bitti . Ama almadığım iyi oldu. Optix iyi bir seri değil. 5 ölü piksel çıkmadığı sürece iade etmiyorlar.
Ben de alayim mi almayim mi derken siz almışsınız bitti . Ama almadığım iyi oldu. Optix iyi bir seri değil. 5 ölü piksel çıkmadığı sürece iade etmiyorlar.
Tek ölü piksel bile sinir bozarken 5 tanesi bayağı bir sinir bozucu olabilir hocam kişiden kişiye değişir bu olay, önceden bende saçma bulurdum sonra benim ekranıma çıkınca kıllanmaya başladım
Ciddi misiniz ya? En son geçen hafta acer almıştım n11den 1tane ölü piksel çıktı diye iade edebilmiştim, bu aldıgımın satıcısı hepsiburada, emin misiniz edilmediğine? Bence 15 günlük cayma hakkı kullanılır.