Monitörümde anlık git gel yaşıyorum. Siyah ekran oluyor 1-2 saniyeliğine. Sonra geri geliyor. Bazı günler hiç olmuyor. Bazen ise 1 kere olduktan 2 3 saat sonra tekrar oluyor. Sebebini bilmiyorum, bağlantı olarak DP kablosu kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor. Ama bazen de içime oturuyor bu sorun. Ekran kartım 4060 8 GB OC, sebebi nedir? (Bilgisayarı 3 ay önce aldım)
Monitörümde anlık git gel yaşıyorum. Siyah ekran oluyor 1-2 saniyeliğine. Sonra geri geliyor. Bazı günler hiç olmuyor. Bazen ise 1 kere olduktan 2 3 saat sonra tekrar oluyor. Sebebini bilmiyorum, bağlantı olarak DP kablosu kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor. Ama bazen de içime oturuyor bu sorun. Ekran kartım 4060 8 GB OC, sebebi nedir? (bilgisayarı 3 ay önce aldım)
Monitörümde anlık git gel yaşıyorum. Siyah ekran oluyor 1-2 saniyeliğine. Sonra geri geliyor. Bazı günler hiç olmuyor. Bazen ise 1 kere olduktan 2 3 saat sonra tekrar oluyor. Sebebini bilmiyorum, bağlantı olarak DP kablosu kullanıyorum beni pek rahatsız etmiyor. Ama bazen de içime oturuyor bu sorun. Ekran kartım 4060 8 GB OC, sebebi nedir? (Bilgisayarı 3 ay önce aldım)
Maalesef yok deneyebilirim ama ne zaman gidip geleceği belli olmuyor hocam belki bugün olur belki yarın belli olmuyor ne zaman gideceği konu da yazdığım gibi.