MSI G255F monitör alınır mı?

KADO38

Hectopat
Yer
Kayseri
Vatan mağazasından satın alacağım için bunu buldum. Sizce nasıl? Alınır mı?

kral benimde gözümü o monitör çekti alırsan bilgilendirirmisin hem fiyatı vs. uygun bide gtg 1ms daha iyi

Kral benim de gözümü o monitör çekti alırsan bilgilendirir misin hem fiyatı vs. uygun bir de GtG 1ms daha iyi.

Ben satın aldım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gayet güzel alabilirsin sorun varsa cevaplayabilirim.

Ben satın aldım yaklaşık bir haftadır kullanıyorum gayet güzel alabilirsin sorun varsa cevaplayabilirim.

Kanki pek anlamıyorumda bütçeme göre çok iyi he bir de vatandan alırken direkt sadece ben nakit verip alabiliyommu yoksa 18 yaş üzeri falan mı gerek bir de orada ghosting vb test yaptırıyorlar mı?

Kanki pek anlamıyorumda bütçeme göre çok iyi he bir de vatandan alırken direkt sadece ben nakit verip alabiliyommu yoksa 18 yaş üzeri falan mı gerek bir de orada ghosting vb test yaptırıyorlar mı?

Ghosting zaten yok monitörün kendi özelliği ölü piksel testini yapıyorlar diye biliyorum.

Kanki pek anlamıyorumda bütçeme göre çok iyi he bir de vatandan alırken direkt sadece ben nakit verip alabiliyommu yoksa 18 yaş üzeri falan mı

Onu bilmiyorum ama fatura kestirirken lazım olabilir belki.

Ghosting zaten yok monitörün kendi özelliği ölü piksel testini yapıyorlar diye biliyorum.

Onu bilmiyorum ama fatura kestirirken lazım olabilir belki.
kral capcut uygulaması varsa bana onu açıp teledon ile ekranın resmini atabilirmisin

Peki ya kral kutu iöinde HDMI'ya da DisplayPort çıktı mı?

Son düzenleme:

Kankim şu UFO test var ya hani onun bana fotoğrafını çekip atabilir misin rica edsem bir de ışık sızması nasıl onu da çekersen memnun olurum pazar günü almayı planlıyorumda

Kankim şu UFO test var ya hani onun bana fotoğrafını çekip atabilir misin rica edsem bir de ışık sızması nasıl onu da çekersen memnun olurum pazar günü almayı planlıyorumda.

Telefonumdan fotoğraf atamıyorum ama ghosting yoktu UFO testi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…