Herkese selamlar.
Sizlere MSI G255F monitör hakkında yorumlarımı aktaracağım. Eksileriyle, artılarıyla her noktasına kadar açıklayacağım.
Başlayalım.
Ürünle ilgili deneyimim;
Ürünü alalı 2 ay oldu. Bakımlı kullandım. Herhangi bir problem yaşatmadı.
Ürünü aldığımda personel bana ölü piksel testi bu monitörde yapamayacağını iletti. Farklı monitörlerde yapılabiliyor, bu modelde yapılamıyormuş.
Bende klasik bir sıkıntı olmayacağını düşündüm. Adı üstünde MSI kalitesi hani. Şu an test ettiğimde ekranımda 5 adet ölü piksel gözükmekte. Evet dikkatli bakmadığında asla anlamıyorsunuz, fakat dikkatli bakınca net bir şekilde ortaya çıkıyorlar. İlk alıp test yaptığımda hiçbir ölü piksel görmedim. Fakat 2 ay geçti ve bariz 5 ölü piksel duruyor. Bunu alırken kesinlikle göz önünde bulundurun.
Şimdi değerlendirmeye geçelim.
Artıları; 180 Hz
1 MS tepki süresi
FreeSync Desteği
FHD Çözünürlük
Rapid IPS teknolojisi
Eksileri; HDR Desteği yok
Hoparlör Eksikliği
Sınırlı Ayarlanabilirlik
Fiyat/Performans Oranı
Ölü Piksel Sorunu
Pivot bulunmuyor
180 Hz herkes için tatmin edici olmayabilir. Bu fiyata daha yüksek hertz bulunmadığından 180 Hz'i artı olarak işaretledim.
Değerlendirme bu kadar. Kaçırdığım bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Fikirlerinizi yazabilirsiniz. İyi sosyaller.
Sizlere MSI G255F monitör hakkında yorumlarımı aktaracağım. Eksileriyle, artılarıyla her noktasına kadar açıklayacağım.
Başlayalım.
Ürünle ilgili deneyimim;
Ürünü alalı 2 ay oldu. Bakımlı kullandım. Herhangi bir problem yaşatmadı.
Ürünü aldığımda personel bana ölü piksel testi bu monitörde yapamayacağını iletti. Farklı monitörlerde yapılabiliyor, bu modelde yapılamıyormuş.
Bende klasik bir sıkıntı olmayacağını düşündüm. Adı üstünde MSI kalitesi hani. Şu an test ettiğimde ekranımda 5 adet ölü piksel gözükmekte. Evet dikkatli bakmadığında asla anlamıyorsunuz, fakat dikkatli bakınca net bir şekilde ortaya çıkıyorlar. İlk alıp test yaptığımda hiçbir ölü piksel görmedim. Fakat 2 ay geçti ve bariz 5 ölü piksel duruyor. Bunu alırken kesinlikle göz önünde bulundurun.
Şimdi değerlendirmeye geçelim.
Artıları; 180 Hz
1 MS tepki süresi
FreeSync Desteği
FHD Çözünürlük
Rapid IPS teknolojisi
Eksileri; HDR Desteği yok
Hoparlör Eksikliği
Sınırlı Ayarlanabilirlik
Fiyat/Performans Oranı
Ölü Piksel Sorunu
Pivot bulunmuyor
180 Hz herkes için tatmin edici olmayabilir. Bu fiyata daha yüksek hertz bulunmadığından 180 Hz'i artı olarak işaretledim.
Değerlendirme bu kadar. Kaçırdığım bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Fikirlerinizi yazabilirsiniz. İyi sosyaller.
Son düzenleme: