rachen Femtopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 72 5 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. MSI G255F monitorunu az once açtım ve kurdum. Monitorun en altinda ufak bir siyah bar var. Bunu tam ekrana sığacak sekilde duzeltebilir miyim? Yoksa boyle olmasi normal mi?
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. MSI G255F monitorunu az once açtım ve kurdum. Monitorun en altinda ufak bir siyah bar var. Bunu tam ekrana sığacak sekilde duzeltebilir miyim? Yoksa boyle olmasi normal mi?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor.
Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Hocam bunun düzeltimi yok,mönitör ile alakalı zaten küçücük bir çizgi bir sıkıntı yaşacağını sanmıyorum.
Hocam bunun düzeltimi yok,mönitör ile alakalı zaten küçücük bir çizgi bir sıkıntı yaşacağını sanmıyorum.
rachen Femtopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 72 5 Ekim 2024 #4 Ersin Erkal dedi: Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor. Genişletmek için tıkla... EtiCrax dedi: Hocam bunun düzeltimi yok, monitör ile alakalı zaten küçücük bir çizgi bir sıkıntı yaşacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplariniz icin teşekkürler arkadaşlar Cansınız.
Ersin Erkal dedi: Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor. Genişletmek için tıkla... EtiCrax dedi: Hocam bunun düzeltimi yok, monitör ile alakalı zaten küçücük bir çizgi bir sıkıntı yaşacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplariniz icin teşekkürler arkadaşlar Cansınız.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 5 Ekim 2024 #5 Ersin Erkal dedi: Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de oluyor bu arada.
Ersin Erkal dedi: Gayet normal bir durum. Bende de var o çizgi. Çünkü günümüz teknolojisinde kenarlara sıfıra sıfır ekran olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de oluyor bu arada.