Alınmaz. Çok giriş seviye bir model. Onun yerine bunu alabilirsin.
Hocam Sinerji güvenilir mi?
Ayrıca donanım olarak çok benziyor özellikleri fark ne aralarındaki?
Kağıtüzerinde benziyor ama, AOC olan çok daha iyi kontrast, renk gamutu ve parlaklık sunuyor.
Evet var.Doğrudur fakat hoparlör olması ve ekranı döndürme gibi özellikler önemli benim için bu özellikleri kaybetmeye değecek bir fark var mı?
Merhaba, bende de bir MSI var şuan, ancak bendeki modelde keskinlik/sharpness/netlik olarak isimlendirilen ayar olmadığı için, görüntü biraz flu ve renkler de çok canlı değil; genel anlamda AOC markası bu konuda daha başarılı diyebilir miyiz?Kağıtüzerinde benziyor ama, AOC olan çok daha iyi kontrast, renk gamutu ve parlaklık sunuyor.
Merhaba, bende de bir MSI var şu an, ancak bendeki modelde keskinlik/sharpness/netlik olarak isimlendirilen ayar olmadığı için, görüntü biraz flu ve renkler de çok canlı değil; genel anlamda AOC markası bu konuda daha başarılı diyebilir miyiz?
Bir de ASUS ROG var elimde daha önce de bu konuda danışmıştım size, onda renkler çok daha canlı, ancak yan yana kıyasladığımda, MSI'daki gerçekçilik hissiyatı ASUS'ta yok, adeta animasyon gibi görünüyor video veya filmlerde insanlar, bir de AOC konusunda size danışmak istedim.
Pivot özellikli ve fiyatı da nisbeten alınabilir seviyede olarak bunu bulabildim, AOC 24B3CF2
Bendeki model, MSI 23.8" PRO MP242AP, hem monitör üzerinden, hem de MSI yazılımını pc'ye indirip ordan görüntü/renk ayarlarını kontrol ettim ama bir fark olmadı; keskinlik ayarı olmayan monitör üretmeleri de ayrıca trajikomik; eski monitörümle kıyasladığımda %60 seviyesinde sabit bırakmışlar bu ayarı, ve bu da hem metin okurken, hemde normal kullanımda gözü yoruyor maalesef.Yaşadığınız sorun markayla değil modelle alakalı. Üç markanında kaliteli ve kalitesiz ürünleri var. Haliyle 10 farklı model MSI monitör alın hepsinde farklı deneyim elde edersiniz. Kullanılan panel, arka aydınlatma, kalibrasyon vs değişir.
Yani düzgün bir ürün seçmezseniz AOC'ta olsa hepsinden kötü bir monitör alabilirsiniz. Buna tüm markalar dahil.
Paylaştığınız AOC modelle alakalı bilgim yok. Kullandığınız MSI monitör nedir? XG259CS'nin renk gamutu ahım şahım bir şey değil çünkü.
Bendeki model, MSI 23.8" Pro MP242AP, hem monitör üzerinden, hem de MSI yazılımını PC'ye indirip oradan görüntü/renk ayarlarını kontrol ettim ama bir fark olmadı; keskinlik ayarı olmayan monitör üretmeleri de ayrıca trajikomik; eski monitörümle kıyasladığımda %60 seviyesinde sabit bırakmışlar bu ayarı, ve bu da hem metin okurken, hem de normal kullanımda gözü yoruyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.