MSI G255PF E2 vs ASUS TUF Gaming VG259Q3A

Dağhan53

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör alacağım arada 500 TL fiyat farkı var önemli değil hangisini alacağıma karar veremedim.
MSI olan monitörde yükseklik ayarı yapılabılıyor ve 500 TL daha ucuz yükseklik ayarı benim için biraz önemli.
ASUS da yükseklik ayarı yok sizce hangisini almalıyım MSI standı açıkçası pek hoşuma gitmedi sizce sırf yükseklik ayarı için MSI mı almalıyım?

Arkadaşlar monitör alacağım arada 500 TL fiyat farkı var önemli değil hangisini alacağıma karar veremedim.
MSI olan monitörde yükseklik ayarı yapılabılıyor ve 500 TL daha ucuz yükseklik ayarı benim için biraz önemli.
ASUS da yükseklik ayarı yok sizce hangisini almalıyım MSI standı açıkçası pek hoşuma gitmedi sizce sırf yükseklik ayarı için MSI mı almalıyım?
Bütçen ne kadar.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html

6K ama hoparlör ve 24.5 olmasından vazgeçmem.

OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın.

OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın.

ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu almaya karar verdim hoparlörde var yükseklikte yapılabiliyor şık gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı