kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #21 omerfarukyigit dedi: Brom sorun kullanici hatasi degil monitor de yetkili servise ver sifirini veriyolar Genişletmek için tıkla... Kanka benim garantinin bitmesine 2 ay kaldı teknik servise versem bi sorun çıkartmazlar değilmi kablolarıyla vs herşeyi duruyor garanti belgesi dahil.
omerfarukyigit dedi: Brom sorun kullanici hatasi degil monitor de yetkili servise ver sifirini veriyolar Genişletmek için tıkla... Kanka benim garantinin bitmesine 2 ay kaldı teknik servise versem bi sorun çıkartmazlar değilmi kablolarıyla vs herşeyi duruyor garanti belgesi dahil.
omerfarukyigit Centipat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #22 kullanıcı1 dedi: Kanka benim garantinin bitmesine 2 ay kaldı teknik servise versem bi sorun çıkartmazlar değilmi kablolarıyla vs herşeyi duruyor garanti belgesi dahil. Genişletmek için tıkla... çıkartmazlar büyük ihtimalle
kullanıcı1 dedi: Kanka benim garantinin bitmesine 2 ay kaldı teknik servise versem bi sorun çıkartmazlar değilmi kablolarıyla vs herşeyi duruyor garanti belgesi dahil. Genişletmek için tıkla... çıkartmazlar büyük ihtimalle