Buradaki nasıl arkadaşlar? Peşin fiyatına 3 taksit hem de.
Edit: Siparişi verdim. Eki Görüntüle 2338281
Neden hocam ? Lütfen bir şeyi nedenleriyle belirtin. Peşin fiyatı 3 taksit imkanı var diye aldım. Bekliyorum görüşlerinizi.İyi gözüküyor hocam fakat keşke başka bir siteden alsaydınız.
Neden hocam? Lütfen bir şeyi nedenleriyle belirtin. Peşin fiyatı 3 taksit imkanı var diye aldım. Bekliyorum görüşlerinizi.
N11 den yıllar içinde çok alışverişim oldu. Hiçbirinde üzülmedim. Ürünün yorumlarını sadece N11 çerçevesinde değerlendirmemek lazım. Monitörün modelini Google ile arattığımızda farklı sitelerde yapılan farklı yorumları görmek mümkün. Zamanında Amazon'dan MSI G27C7 almıştım. Ben alırken de o monitör hakkında hiç yorum yoktu ama "MSI kalitesi" diyerek almıştım ve pişman olmadım. Hala kullanıyorum. Bu monitörü de arkadaşıma aldım. Kendisi 27" inç deyip duruyordu ama benim aklımda buradaki monitör vardı. 27 diye tutturunca ben de bunu aldım.N11 hakkında çok fazla şikayet duyulan bir site. Ayrıca aldığınız ürün çok az yorum almış.
Ne ki ekran kartın?
Buradaki nasıl arkadaşlar? Peşin fiyatına 3 taksit hem de.
Edit: Siparişi verdim. Eki Görüntüle 2338281
Olmaz. Size de bir öneri şeklindeydi bu.RTX 3060. Ti serisinden değil düz 3060.
Kendi konunuzu açmanız daha mantıklı olmaz mı sizce?
Hayırlı olsun monitör kötü monitör değil. Aldığınıza pişman olmazsınız arkadaşıma ölü pixel çıkmıştı o yüzden ufak bir kuşkularım vardı fakat @YüzbaşıJohnPrice'ın dediklerinden sonra bir monitörü tekrardan inceledim arkadaşıma şanssızlık olmuş. FPS oyunu için aldıysanız 180Hz hayli size yetecektir.
Çok teşekkür ederim <3Gayet güzel tercih hocam hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.