Elektronik MSI G2722 5.299 TL!

27" ve 1080P'yi yan yana görmek bile terletti.
24'' de var 27'' de, 27 inçte söylenildiği gibi piksel saymalık bir mevzu falan yok. Tabii ki QHD için daha ideal fakat FHD'de de sırıtmıyor, fazla abartılıyor bana kalırsa bu mevzu. Sadece FPS oyunlarında 24'' kadar rahat değil.

Son düzenleme:

Buyur kardeşim al sana 1440p 24 inç bizzat kullanıyorum.
En son oyun için olmayan 60Hz Dell falan vardı. Bu gerçekten iyiymiş. Bendeki şuan 24g2u. Hemen bütçelemeye başlıyorum. Çünkü kasa 2060 ve 5600. Satıp hazır sistem alırım artık.

Hocam mönitör hakkında detay bilgi verebilir misiniz?

En son oyun için olmayan 60Hz Dell falan vardı. Bu gerçekten iyiymiş. Bendeki şuan 24g2u. Hemen bütçelemeye başlıyorum. Çünkü kasa 2060 ve 5600. Satıp hazır sistem alırım artık.

Panel ips olduğu için renkler çok iyi, ghosting ve ölü piksel çıkmadı bende. 24inç olduğu için piksel yoğunluğu çok iyi seviyede. Tek eksi noktası ayar yapmak için ekranın altındaki butonları kullanmak gerek bana göre çok kullanışsız en azından bir joystik olsa daha iyi olurdu. Onun haricinde bana göre başka bir eksisi yok.

Hocam neden satmaya calisiyorsunuz bir tane 4070 alın geçin. 5 yil krallar gibi 2k da oynarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı