MSI G2723 Ghosting var mı?

MSI G2722 elime ulaştı, test edeyim dedim. Ben gözümle göremedim ama gene de fotoğraf koyayım.

IMG_20230918_181834.jpg

IMG_20230918_181817.jpg

Son düzenleme:
Hocam bir ekran görüntüsünden bunu anlamamız mümkün değil, çoğu 60FPS üstü ekran görüntüsü böyle gözükmekte zaten.

Videoya alarak ufo ile eş yönde sağdan sola veya soldan sağa videoyu yönlendirirseniz yavaşça, anlayabiliriz.

Hocam bir ekran görüntüsünden bunu anlamamız mümkün değil, çoğu 60FPS üstü ekran görüntüsü böyle gözükmekte zaten.
Ekran görüntüsü değil hocam, telefondan yükledim.

Videoya alarak ufo ile eş yönde sağdan sola veya soldan sağa videoyu yönlendirirseniz yavaşça, anlayabiliriz.
Nereye yükleyeyim videoyu?

Sıradan bir fotoğraflama ile yapamazsınız bunu, Blur Busters'ın sırf bunun için paylaşmış olduğu bir makale bile var.

Gözünle görebileceğin kadar rahatsız edici bir durum yoksa kafaya takmaya gerek yok.

Tek bir ufoyu yakından çekerseniz de anlaşılabilir.
Ekran görüntüsünden kastım resimdi Hocam...

YouTube gibi platformlara yükleyebilirsiniz liste dışı olarak.
1 dakika içinde atiyorum.

Sıradan bir fotoğraflama ile yapamazsınız bunu, Blur Busters'ın sırf bunun için paylaşmış olduğu bir makale bile var.

Gözünle görebileceğin kadar rahatsız edici bir durum yoksa kafaya takmaya gerek yok.
Tek bir ufoyu yakından çekerseniz de anlaşılabilir.
Ekran görüntüsünden kastım resimdi Hocam...

YouTube gibi platformlara yükleyebilirsiniz liste dışı olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı