MSI G272QPF 7699 TL'ye alınır mı?

Herkese merhaba, MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD Gsync IPS Gaming Monitör « Sepetist.com
Normalde 9bin civarı fiyatı olan monitör bu sitede 7699TL. Sizce güvenilir mi daha önce alışveriş yapan var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Güvenilir fakat ben bu monitörü önermiyorum. HDR yok. FreeSync yok. DP 1.2a kullanıyor. 2 bin lira daha çıkıp qd modelini alırsanız kesinlikle daha iyi olur. Eğer HDR ve freescyn önemli değil derseniz alınır. Nvdia kullanıyorsanız güzel monitör.

Alırken kredi kartı ile alırsanız herhangi bir e-ticaret sitesinden bir şey satın aldığınız zaman mağduriyet durumunda para iadesi alabiliyorsunuz. Veya tüketici hakem heyetine başvurursunuz en fazla. Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bu sitede bir sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınızı daha önce buradan alışveriş yapmış biri söyleyebilir ancak.

Güvenilir fakat ben bu monitörü önermiyorum. HDR yok. FreeSync yok. DP 1.2a kullanıyor. 2 bin lira daha çıkıp qd modelini alırsanız kesinlikle daha iyi olur. Eğer HDR ve freescyn önemli değil derseniz alınır. NVIDIA kullanıyorsanız güzel monitör.

Hocam 6700 XT veya 6750XT alacağım bu özelliklerde siz ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı