chavorif Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Monitör MSI G274F Arkadaşlar bu monitoru almayı düşünüyorum. Ölü piksel sorunu olmadığını söyleyenler var. Sizin bir bilginiz var mı bu monitor hakkında? Sizce alınır mı? MSI G274F 27" 180Hz 1Ms FHD Flat Rapid IPS Adaptıve-Sync Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2025
Arkadaşlar bu monitoru almayı düşünüyorum. Ölü piksel sorunu olmadığını söyleyenler var. Sizin bir bilginiz var mı bu monitor hakkında? Sizce alınır mı? MSI G274F 27" 180Hz 1Ms FHD Flat Rapid IPS Adaptıve-Sync Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Çağrı022 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 4 29 Mayıs 2025 #2 Merhaba dostum. Ben monitörü alalı yaklaşık 1 ay oldu ve gayet memnunum ölü piksel ve ghosting sorunu çıkmadı bende.
Merhaba dostum. Ben monitörü alalı yaklaşık 1 ay oldu ve gayet memnunum ölü piksel ve ghosting sorunu çıkmadı bende.