Mert_53 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı Cumartesi 22:03 #21 bluerr dedi: MSI daha iyi ama, R27QE alsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinin arasında kaldım. Şimdi hangisi daha memnun eder acaba ve sebepleri nedir?
bluerr dedi: MSI daha iyi ama, R27QE alsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinin arasında kaldım. Şimdi hangisi daha memnun eder acaba ve sebepleri nedir?
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.027 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:32 #22 Mert_53 dedi: Hocam ikisinin arasında kaldım. Şimdi hangisi daha memnun eder acaba ve sebepleri nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo bir tık daha seri ve kontrastı daha yüksek, Msi'ın renk gamutu bir tık daha iyi ve parlaklığı daha yüksek. Muadil ürünler.
Mert_53 dedi: Hocam ikisinin arasında kaldım. Şimdi hangisi daha memnun eder acaba ve sebepleri nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo bir tık daha seri ve kontrastı daha yüksek, Msi'ın renk gamutu bir tık daha iyi ve parlaklığı daha yüksek. Muadil ürünler.