MSI G274QPF E2 monitördekiler ölü piksel mi sıkışmış piksel mi?

kaans0

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-13700H
4050
32GB
Meslek
HARİTA TEKNİKERİ
Monitör
MSI G274QPF E2
MSI 27" G274QPF E2 modelini aldım fakat.
3 adet olmak üzere;
3'ü de kırmızıda siyah oluyor.
Beyazda cyan.
Mavi ve yeşilde bir sorun yok.
İade talebi oluşturdum fakat çok sorun oluşturmuyorsa iade etmeyeyim malum Türkiye şartları fiyatı, zamlanmış. Amazon'dan aldım.
Resimlerini şu an evde olmadığım için ekleyemiyorum.

bu şekil de

Dosya Ekleri

• IMG-20250114-WA0002.jpg
    IMG-20250114-WA0002.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Şans işi. Aynısını amazondan aldım, bir tane çıktı. Sebep belirtmeden iade şansımız oluyor biliyorsun ama 14 veya 30 günlük süreç. İade süresi geçtiyse garanti. MSİ 4-5 taneden fazlasına değişim sağlıyor diye biliyorum. Ve şunu düşün yeniden aldın veya başka aldın bir baktın 1-2 tane daha var. 3 piksel dahi olsa 27 inç 2k ekranda asla göremezsin onları. Zaten uzaktan bakıyoruz. 3 ay olmuş ama umarım memnunsundur. Yani sorun oluşturup oluşturmayacağı da sana bağlı başkalarının fikrinin bu konuda ne önemi var ki? Kişisel bir mesele. Onların fazlalaşacağını söyleyenler falan olacaktır şimdi. Aldırış etme memnunsan devam.

Şans işi. Aynısını Amazon'dan aldım, bir tane çıktı. Sebep belirtmeden iade şansımız oluyor biliyorsun ama 14 veya 30 günlük süreç. İade süresi geçtiyse garanti. MSI 4-5 taneden fazlasına değişim sağlıyor diye biliyorum. Ve şunu düşün yeniden aldın veya başka aldın bir baktın 1-2 tane daha var. 3 piksel dahi olsa 27 inç 2K ekranda asla göremezsin onları. Zaten uzaktan bakıyoruz. 3 ay olmuş ama umarım memnunsundur. Yani sorun oluşturup oluşturmayacağı da sana bağlı başkalarının fikrinin bu konuda ne önemi var ki? Kişisel bir mesele. Onların fazlalaşacağını söyleyenler falan olacaktır şimdi. Aldırış etme memnunsan devam.

Hocam sonuna kadar memnunum ve dediğiniz gibi 2K 27inçte belli bile olmuyor pixeller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı