MSI G274QPF-QD beyaz ekranda IPS glow var

Burakhan Şen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce Vatan Bilgisayar'dan bu monitörü aldım, siyah ekranda görsellerdeki gibi bir IPS glow var, ışık sızması değil sanırım çünkü farklı açılardan baktığımda parlaklık değişiyor ancak şöyle de bir durum var. Beyaz ekranda bu IPS glow olan bölgelerde bir sarılık söz konusu gibi, özellikle internette gezerken falan beyaz fonlu sitelerde belli oluyor. Oyunlarda veya diğer renklerde bir problem yok gözlemlediğim kadarıyla, IPS ekranlarda bu glow muhabbeti normal anlıyorum ama beyaz ekranda da böyle bir etkisinin olmasını beklemeli miyim yoksa bir anormallik var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Anormallik bulunmuyor. Gri homojenliği zayıf kaldığı noktalar olur panellerin. Çoğu monitörde görürüz buna benzer örnekler. Bazıları sarıya kaçabilir bazıları siyaha kaçabilir. Normaldir. OLED paneller bile düz beyazı ya da griyi tam veremiyor.

Anormal hocam eğer garantiye verirseniz ayıplı mal olduğu için değişim veya iade raporu vereceklerdir.

Anladım üstad, teşekkürler bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…