Aliheal Decapat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Monitör MSI G274QPF-QD Arkadaşlar monitörü yeni aldım. Görebildiğiniz üzere IPS glow var bu kadarı normal midir yoksa bir anormallik var mı iade edeyim mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Arkadaşlar monitörü yeni aldım. Görebildiğiniz üzere IPS glow var bu kadarı normal midir yoksa bir anormallik var mı iade edeyim mi sizce?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Aliheal dedi: Arkadaşlar monitörü yeni aldım. Eki Görüntüle 1921606 Görebildiğiniz üzere IPS glow var bu kadarı normal midir yoksa bir anormallik var mı iade edeyim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Kamerada daha çok belli olur zaten. İade edip yeni alsan onda daha çok olmayacağının garantisi yok. Ölü piksel yoksa takma.
Aliheal dedi: Arkadaşlar monitörü yeni aldım. Eki Görüntüle 1921606 Görebildiğiniz üzere IPS glow var bu kadarı normal midir yoksa bir anormallik var mı iade edeyim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Kamerada daha çok belli olur zaten. İade edip yeni alsan onda daha çok olmayacağının garantisi yok. Ölü piksel yoksa takma.
Aliheal Decapat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 bana bu glowdan çok panelin düzgün monte edilmemesinden kaynaklı gibi geldi köşelerden sızıyor bazı noktalarda sağına soluna bastırınca geçiyor ama bilemedim Jesus Wicked dedi: Normal hocam. Kamerada daha çok belli olur zaten. İade edip yeni alsan onda daha çok olmayacağının garantisi yok. Ölü piksel yoksa takma. Genişletmek için tıkla...
bana bu glowdan çok panelin düzgün monte edilmemesinden kaynaklı gibi geldi köşelerden sızıyor bazı noktalarda sağına soluna bastırınca geçiyor ama bilemedim Jesus Wicked dedi: Normal hocam. Kamerada daha çok belli olur zaten. İade edip yeni alsan onda daha çok olmayacağının garantisi yok. Ölü piksel yoksa takma. Genişletmek için tıkla...