MSI G274QPF-QD vs AOC Q27G2S/EU

İkisi arasından G274QPF-QD tercihim olurdu ancak ikisi yerine de daha F/P konumunda olan Dell G2724D'yi tercih ederdim.

MSI-QD'nin pahalı olduğu kanısındayım.
AOC'u da beğeniyorum. 2K çizgisine yakışıyor. Fakat önerimiz Dell'dir.
F/P bandına yakışan bir monitör.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kağıt üzerinde renk gamutu ve derinliği AOC modeli Dell'e göre daha iyi duruyor. Bu durum biraz kafamı karıştırdı.
Kıyaslamayı kendi sitelerinden ve Comparison between: 27" Dell G2724D, 27" AOC Q27G2S/EU bu siteden yaptım.
Dell önerme nedeniniz nedir açıklayabilirseniz sevinirim

@zazenya DisplaySpecifications'ta bazi seyler yanlis belirtilebiliyor. Tipki burada G2724D'ye coverage degerini yazip Q27G2S'ye volume degerini yazmalari gibi. G2724D'nin de volume sRGB degeri %130 civarinda. Yani renk gamutu farklari minimal. Ayrica G2724D'de FRC acilabiliyor, yine onu da yanlis belirtmisler.

Baktığın siteyi bizde genel olarak kullanırız ama renk ve tepkime değerlerini oradan referans almayız. Çünkü test edilmeden yazılmış değerler.
Gerçek testleri yapan Rtings'tir.
Dell G2724D Review Dell'in incelemesi mevcut. Dell'i güvenilir kılan bir olay da budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…