MSI G274qpx 27 alınır mı?

Bütçe
15000
Sifir aliyorsun tabii ki de garantisi var. Monitore gelirsek, alinir; kontrast bakimindan IPS panel olmasina ragmen piyasadaki pek cok IPS'in goremedigi 1500:1 degerine ulasabiliyor, maksimum parlaklik olarak 450+ nit gorebiliyor ve renk gamutu %145 sRGB Volume'lari gorebiliyor yani oldukca doygun renkler uretebiliyor.

Sifir aliyorsun tabii ki de garantisi var. Monitore gelirsek, alinir; kontrast bakimindan IPS panel olmasina ragmen piyasadaki pek cok IPS'in goremedigi 1500:1 degerine ulasabiliyor, maksimum parlaklik olarak 450+ nit gorebiliyor ve renk gamutu %145 sRGB Volume'lari gorebiliyor yani oldukca doygun renkler uretebiliyor.

Hocam benim en önemli kırıterim göz yormasın çok uzun süreler bakıyorum monitöre ve yazılımcıyım o sebebten sürekli aynı ton renkler çok fazla bakıyorum o sebebten göz yormaz değil mi bu monitör öyle bir özelliği varmış sanırsam onun dışan 2. en çok önem verdiğim konuda renkler siyahları simsiyah diğer renkleride çok canlı ve güzel bir şekilde görmek istiyorum bu monitörde bunlar iyi değil mi?

@Yenilmezz Siyahlari siyah gormek istiyorsan G274QPX dogru bir secim degil. En iyi siyahlari OLED'de, sonra VA'da, sonra IPS ve TN'de elde edersin. Iyi bir siyah performansi istiyorsan VA panele yonelmelisin. VA onerisi istiyorsan Samsung LS27BG65 veya Samsung LS32BG65 onerebilirim. Bunun disinda goz yorma muhabbeti parlaklik ve renk sicakligiyla alakali, gozunu agritirsa kendine gore parlaklik ve renk sicakligi ayari yaparsin.

@Yenilmezz siyahlari siyah gormek istiyorsan G274qpx dogru bir secim degil. En iyi siyahlari OLED'de, sonra VA'da, sonra IPS ve TN'de elde edersin. Iyi bir siyah performansi istiyorsan VA panele yonelmelisin. VA onerisi istiyorsan Samsung LS27BG65 veya Samsung LS32BG65 onerebilirim. Bunun disinda goz yorma muhabbeti parlaklik ve renk sicakligiyla alakali, gozunu agritirsa kendine gore parlaklik ve renk sicakligi ayari yaparsin.

Ya siyahları siyah görmek istiyorum dediğim görüntü güzel olsun bu monitörde görüntü güzel mi?

Dostum bende aynı monitör var, göz yormaya gelince monitör sana panelinde her seçeneği sunuyor gerisi sende ve panel kullanımında. Panelde ayrıca Türkçe kullanım özelliği de var S, A, B, C, D üzerinden değerlendime yapsam kendimce s+ veririm. Ghosting sorunu hiç yaşamadım ve çoğu IPS monitörde olan IPS glow bu monitörde çok az var ama diğer IPS monitörle nazaran daha başarılı. Bu yorumu okuyan diğer arkadaşlarında almasını tavsiye ederim.

Dostum bende aynı monitör var, göz yormaya gelince monitör sana panelinde her seçeneği sunuyor gerisi sende ve panel kullanımında. Panelde ayrıca Türkçe kullanım özelliği de var S, A, B, C, D üzerinden değerlendime yapsam kendimce s+ veririm. Ghosting sorunu hiç yaşamadım ve çoğu IPS monitörde olan IPS glow bu monitörde çok az var ama diğer IPS monitörle nazaran daha başarılı. Bu yorumu okuyan diğer arkadaşlarında almasını tavsiye ederim.

Hocam merhaba ben monitörü ince hesaptan satın aldım ve 1.5 ay falan oldu ama ben yurt dışındaydım 1 hafta önce geldim monitörün sağ kısmındaki dış plastiğinde cizik var ekranda özenle bakmadıkca belli olmuyor ama sağ taraftaki cıkan bir şeye bakınca çok belli oluyor monitörün garantisi var mıdır ve değişim sağliyabilirler mi bilginiz var mı bu konu hakkında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı