MSI G274qpx 27" monitörde ölü piksel çıktı

Berat3535

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X, Ryzen 7 7800x3D, Corsair Vengeance RGB 32GB 6200 Mhz CL 32, 2 TB Samsung 970 Evo Plus, FSP HYDRO PTM PRO 1200 Plat
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba, 10.06.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden İncehesap satıcısından satın aldığım monitörde sol tarafta 1 adet ölü piksel çıktı. Firmaya yazılı olarak ilettiğimde bana ürünü açmışsınız değişim yapamayız servise göndermeniz gerekli dedi, ancak servisin 1 ölü piksel ile değişim yapmayacağını biliyorum. Ürün daha bugün teslim edildi 14 gün geçmeden koşulsuz iade hakkım yok mu? Ya da bu monitördeki ölü piksel çok solda kalıyor ve gözüme hiç batmıyor bu şekilde kullansam ileride çoğalır mı?

1'den bir şey olmaz genelde.

Benim en eski monitörde MSI'di 2. yılında 7-8 tane ölü piksel var diye iade almışlardı. Bu üründe 1 adet var şu an ama ileride yayılma gibi durum oluyor mu?

Ben hiç görmedim yayılanı.

O zaman bu şekilde devam zaten monitör çok büyük 27 inç de 1 adet hiçbir şey belli olmuyor. Yenisini alsam onda da çıkmayacağının garantisi yok.

O zaman bu şekilde devam zaten monitör çok büyük 27 inç de 1 adet hiçbir şey belli olmuyor. Yenisini alsam onda da çıkmayacağının garantisi yok.

Bir de hocam benim bu aldığım monitör 10 bit diye geçiyor ama AMD ekran kartı ayar menüsünden 10 seçtiğim zaman geri 8'e atıyor nasıl 10 bit yapabilirim?
Onun için yeni konu açın veya raporla konu tipini değiştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı