MSI G27C4X 27 vs AOC C27g4zxe 27

Emrevsync

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:
AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W
Anakart:
Biostar B550MH 4000Mhz OC S+V+GL DDR4 AM4 (mATX)
Ekran Kartı:
Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X DLSS 3
RAM:
GSKILL RipjawsV 16GB (2x8) Siyah 3200MHz DDR4 CL16
Depolama M.2:
Kingston NV3 SNV3S/2000G
Depolama HDD:
Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM 3.5"
Kasa/Güç Kaynağı:
Darkflash Phantom 750W 80+Bronze Mesh RGB Mid.
Merhaba, güncel monitörümün vadesinin sonlarına geldiğinden bu iki monitör arasında kaldım. Farklı tercihlere de açığım tabii ki. Monitörden pek anlamıyorum, fazla FPS oyunları ile de işim yok. Sadece alacağım monitörün alışkanlığımdan dolayı kavisli (curve) olmasını kesin istiyorum diyebilirim. Şu an ikisi de indirimde, hangisini tercih etmeliyim veya sizin önerileriniz neler?

FPS oyunları oynamıyorsanız muhtemelen bu tazeleme değerlerine ihtiyacınız yok. VA paneller de renk doğruluğu konusunda IPS paneller kadar iyi değil. Bu bağlamda bilgisayar özelliklerinize göre yakın bir fiyata QHD- FHD 144-180hz arası IPS bir monitör tercih edebilirsiniz.

Hocam peki 27 inç curve IPS panel ne önerebilirsiniz? Sistemim iyi 200 Hz bandı düşünüyorum almışken.

Hocam şimdi araştırdım sanırım kavisli curve IPS panel yokmuş VA'dan devam edeceğiz gibi teşekkür ediyorum tekrardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…