J Jankatt Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #11 Merhaba aynı monitörden aldım aynı şekilde ölü piksel var siz ne yaptınız merak ediyorum.
ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #12 Jankatt dedi: Merhaba aynı monitörden aldım aynı şekilde ölü piksel var siz ne yaptınız merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... bu şekilde kullanmaya devam ediyorum ben
Jankatt dedi: Merhaba aynı monitörden aldım aynı şekilde ölü piksel var siz ne yaptınız merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... bu şekilde kullanmaya devam ediyorum ben
J Jankatt Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #13 ElfanteX dedi: Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ölü pikseller çoğaldımı peki hocam.
ElfanteX dedi: Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ölü pikseller çoğaldımı peki hocam.
ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #14 Jankatt dedi: Ölü pikseller çoğaldımı peki hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır bende çoğalma olmadı şu ana kadar.
Jankatt dedi: Ölü pikseller çoğaldımı peki hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır bende çoğalma olmadı şu ana kadar.