MSI G281UV 27.9" FLAT IPS monitör alınır mı?

Yok ben blender kullanmayacağım. Ben daha çok oyun odaklı kullanacağım o yüzden bu 3 monitör arasında kalmıştım almışken de 200 Hz veya 200 Hz üstü bir monitör olsun istiyorum o zaman da iş 2K dönüyor çünkü 4K da o Hz ulaşan monitörler aşırı pahalıdır. Bu attığım monitörler de UFO testi kötüyse eledim gitti Sizin bu konuda öneriniz Gönderdiğiniz Dell modeli galiba peki Gigabyte M34WQ hakkında düşünceniz nedir 3K yakın çözünürlük var daha iyi olmaz mıydı. Ve başka 2K olupta 200 Hz üstü önereceğiniz monitör var mıdır?

Pardon ben seni konu sahibiyle karıştırdım.
4080 için baktığın monitörler alınmaz dostum.
Sen kendine ultrawide monitör alıp işgence etmiş olursun. Ultrawide monitörlerin oyundaki FPS'ye etkisi olumsuzdur. Normal çözünürlüğe göre daha çok yoruyor GPU'yu.

Bütçeniz nedir? Alternatif bakalım.

Estağfurullah öyle şey olur mu Aslında şuna karar veremiyorum çok bütçem yok 8K bütçem var 4K 60hz monitör mü tercih etmeliyim yoksa 2K 200hz bir monitör mü tercih etmemeliyim. Ondan önce MSI 4K 60 Hz monitöre sorun çıkışı için iade etmiştim. Yani siz olsanız ne düşünceniz neyi tercih ederdiniz
@Saint Lucia

Son düzenleme:

Dostum şimdi maksat oyun diyorsun. Yüksek Hz daha iyi his sunuyor oyunlarda. Bu bir gerçek.
4K çözünürlükte keyif veren oyunlar belli. Yüksek Hz'de keyif alabileceğin oyunlar daha çok.

Fakat 2K/200 Hz monitör nedir alayamadım. Bütçene göre seçim kısıtlı.
AOC Agon AG275QXN/EU Monitör VA panel ama renk olarak ve panel olarak kaliteli bir monitör ve flat yapılı. Ghosting düşük seviyede mevcut. Öneririm.

IPS olarak tek seçenek Asus TUF Gaming VG27AQ Monitör bu da Turkcell'de satılıyor. Fiyatı bir düşüyor bir artıyor.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…