Emre Erkahraman Selam arkadaşım Mutlu ve Huzurlu bayramlar dilerim size
G31M3 v2 msi 7529 v1.1 in Bios unu nasıl güncelledin bir yazsan ya bende ne windows 8.1 nede windows 10 yükliyebiliyorum bir yardım etsen Şimdiden teşekkürler... configurasyon destekliyor ama ııı ııı imkanı yok yüklenmiyor x64 windows ise çok yavaş çalışıyor. son bios u yüklesem sorun çözülecek bende biliyorum ama nasıl yapıcağım.
bende bios u yükliyebildim bios setup tan bios yükleme özelliği yoktu. bende "win 98 se" cd si ile f5 e basarak açtım yani autoexec.bat ve config.sys yi okumadan açmasını sağladım, daha önce fat32 ile formatladığım ve içine bios güncellşetirmesini yüklediğim harddisk denden bios güncelleştimesini yaptım ama dikkat harddisk "IDE" olmalı çünki "win 98" "SATA" harddisk i görmüyor. neden görmüyor derseniz "SATA" harddislerin boyutu "win98" in alğılıyamayağı kadar büyük beni aldatan ingilizce "DOC" dosyasında hep "floppy" den açmak gerektiğinden bahsediyordu "floppy driver" olmadığı için elim kolum bağlanıyordu. Çaresiz kalınca cd den açtım "win 98" olduktan sonra ha "floppy" den açmışsın ha "cd" den dedim vede oldu.