Merhabalar. Klasik bir konu başlığıyla karşınızdayım. Eski bir Casper kasamız var. Güç tuşuna basıyorum çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Denediklerim:
1) RAM'leri söktüm, uçlarını silgiyle sildim, slotları değiştirdim, tek tek denedim.
2) ekran kartını söktüm, ucunu silgiyle sildim, ekran kartsız çalıştırmayı denedim.
3) işlemciyi söktüm, termal macun kötü durumdaydı ellemeden geri taktım.
4) farklı VGA ve güç kablosuyla farklı monitörde denedim.
5) toz temizliği yaptım.
Ben RAM'lerde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum fakat emin olamadığım için yeni RAM almadım. Sizden ricam bu anakart kaç GB RAM ve kaç MHz takılmalı yazar mısınız? Yani ne kadar GB'a kadar kaç MHz destekliyor.
Ayrıca fotoğraflardan gördüğünüz kadarıyla kasada (kabloların nereye takıldığı vs.) Herhangi bir olumsuzluk var mı?
Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Anakart: MSI G31M3-L v2.
Denediklerim:
1) RAM'leri söktüm, uçlarını silgiyle sildim, slotları değiştirdim, tek tek denedim.
2) ekran kartını söktüm, ucunu silgiyle sildim, ekran kartsız çalıştırmayı denedim.
3) işlemciyi söktüm, termal macun kötü durumdaydı ellemeden geri taktım.
4) farklı VGA ve güç kablosuyla farklı monitörde denedim.
5) toz temizliği yaptım.
Ben RAM'lerde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum fakat emin olamadığım için yeni RAM almadım. Sizden ricam bu anakart kaç GB RAM ve kaç MHz takılmalı yazar mısınız? Yani ne kadar GB'a kadar kaç MHz destekliyor.
Ayrıca fotoğraflardan gördüğünüz kadarıyla kasada (kabloların nereye takıldığı vs.) Herhangi bir olumsuzluk var mı?
Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Anakart: MSI G31M3-L v2.