BIOS güncellemek için USB bellek veya internet mi yok? Neden güncellemiyorsunuz?
R7 240 çalışır ama eski anakartların destekledikleri işlemcileri bilmiyorum. R7 240 yerine r7 250 üstü öneririm.
Tak, çalıştır bakalım. Olmazsa zaten eski işlemciyi takıp BIOS güncelleme yaparsın.
BIOS güncelleme, çok korkulacak bir şey değil. Elektrikler gitmesin yeter
Düzenleme: R7 240'ı ne kadara alacaksınız? Ben 450 liraya 2. el RX 460 aldım. Q9505 ile oynuyorum, darboğaz olmuyor (en azından ETS 2'de. GTA 5 tarzı ağır işlemci kemiren oyun açarsan bir tık darboğaz olabilir)
Aliexpress'den getirtme. Bir bilgisayar parası vergi kitlerler.
Sahibinden vs bak. Ben imzamda olan sistemi (ekran kartsız ve PSU'suz, onlar zaten vardı) 125 TL'ye aldım Q9505+P5K-E anakartı. 60'da RAM'lere verdim, 185 TL'ye anakart+RAM+CPU dizdim.
Aliexpress'den getirtme. Bir bilgisayar parası vergi kilitlerler.
Sahibinden vs bak. Ben imzamda olan sistemi (ekran kartsız ve PSU'suz, onlar zaten vardı) 125 TL'ye aldım Q9505+P5K-E anakartı. 60'da RAM'lere verdim, 185 TL'ye anakart+RAM+CPU dizdim.
Merhaba, bende de aynı anakart ve aynı BIOS sürümü (v4.3) mevcut. Ben de Q9500 işlemci siparişi verdim, birkaç güne gelecek. Şeyi soracaktım, işlemciyi taktınız mı bir sorun oluştu mu? BIOS sürümünü güncellemeniz gerekti mi yoksa direkt taktığınız gibi bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde kullanabildiniz mi? Ve herhangi bir ayar yapmanız gerekti mi?