MSI G321Q 31.5" alınır mı?

Bütçe
9000TL

Gablanify

Hectopat
Monitör
MSI G321Q 31.5"
RTX 4060 ekran kartı kullanıyorum. 5060 Ti 16 GB'ye geçmeyi düşünüyorum.
Oynadığım oyunlar:
RDR2 - FC 25 - CS2 - Forza 5 - Cyberpunk - farming SIM25.

Setup açısından MSI dizdiğim için monitörü MSI tercih etmek istiyorum. Bunun yerine 1440p olan 27" monitörde olabilir. Masamda raf var rafı sökebilirim ama sökemezsem aradaki boşluk 50cm.

Son düzenleme:

Alınmaz.

27 inçden fazlası oyunlar için sağlıklı olmuyor. "çoğu" e-sporcular 24 inç ekran kullanıyor.

27 inçden fazlası oyunlar için sağlıklı olmuyor. "çoğu" e-sporcular 24 inç ekran kullanıyor.
2k da 24 inç kötü bir görüntü olur. Min 2k 27 inç ve üstü olur.
MSI yın bu monitöründen daha kaliteli ve daha ucuza monitörler bulunuyor ve fiyata daha düşük olmalarına rağmen daha iyi performans sağlıyorlar.

Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

2K da 24 inç kötü bir görüntü olur. Min 2K 27 inç ve üstü olur.

2K 24 inç aslında daha yoğun piksel olmasından dolayı daha keskin görüntüler verir.

Ben zevkine oynuyorum takılmalık.

Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

2K 24 inç aslında daha yoğun piksel olmasından dolayı daha keskin görüntüler verir.

Ben zevkine oynuyorum takılmalık.
Arkadaş esporcu felan diyor, biraz absürt komedi gibi takılıyor. Fakat 2k 27", 4k 31+" daha sağlıklı olur. Bunun yerine 2k 27 bakıp daha kaliteli bir model almanı tavsiye ederim. Dell ya da Asus'un monitörleri var 8-12 k bandı arasında, onlara bakman bence daha iyi olur.

O bütçelere çıkacaksa kesinlikle Samsung Odyssey G65B alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…