S stcagatay1 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Monitör MSI G32CQ4 Merhaba, bugün MSI G32CQ4 monitörünü aldım kurdum. Sorunum şu: Görselde de göründüğü üzere sol üstte monitörün Hz ayarının kaçta olduğunu gösteriyor. Kapatamadım nasıl kapatabilirim bunu? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-09-19 at 00.37.14.jpeg 40,5 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2025
Merhaba, bugün MSI G32CQ4 monitörünü aldım kurdum. Sorunum şu: Görselde de göründüğü üzere sol üstte monitörün Hz ayarının kaçta olduğunu gösteriyor. Kapatamadım nasıl kapatabilirim bunu?
Çözüm xScpit 19 Eylül 2025 1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın.
1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.465 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 19 Eylül 2025 #2 1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın. Artı 0 Eksi Çözüm
1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın.
KS KS S stcagatay1 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #3 xScpit dedi: 1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
xScpit dedi: 1 monitör üzerindeki joystick tuşuna (arka/alt kısımdaki kontrol çubuğu) basın. 2 Menü açıldığında OSD settings veya Gaming sekmesine girin. 3 Burada Refresh rate / FPS counter / frame rate counter gibi bir seçenek göreceksiniz. 4 Bu seçeneği off (kapalı) konumuna getirin. 5 Menüden çıkın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum düzeldi.