Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Merhaba, burada atacağım ekran görüntüsünde monitörümün desteklemesi gereken FreeSync teknolojisi desteklenmiyor olarak gözüküyor. Bunun sebebi tam olarak nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022
Merhaba, burada atacağım ekran görüntüsünde monitörümün desteklemesi gereken FreeSync teknolojisi desteklenmiyor olarak gözüküyor. Bunun sebebi tam olarak nedir?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2022 #2 Monitör menüsünden aktive etmeyi deneyin. Sonra gelir.
Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #3 Merdt dedi: Monitör menüsünden aktive etmeyi deneyin. Sonra gelir. Genişletmek için tıkla... Menüye tam olarak nereden girebiliyoruz acaba?
Merdt dedi: Monitör menüsünden aktive etmeyi deneyin. Sonra gelir. Genişletmek için tıkla... Menüye tam olarak nereden girebiliyoruz acaba?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2022 #4 Lord Alastor dedi: Menüye tam olarak nereden girebiliyoruz acaba? Genişletmek için tıkla... Monitörün üstünde analog veya tuş vardır. Oralardan ayarları kurcalamanız lazım.
Lord Alastor dedi: Menüye tam olarak nereden girebiliyoruz acaba? Genişletmek için tıkla... Monitörün üstünde analog veya tuş vardır. Oralardan ayarları kurcalamanız lazım.
Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #5 Merdt dedi: Monitör menüsünden aktive etmeyi deneyin. Sonra gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Çok ama çok teşekkür ederim. ÇOOOK sağ ol kral
Merdt dedi: Monitör menüsünden aktive etmeyi deneyin. Sonra gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim. Çok ama çok teşekkür ederim. ÇOOOK sağ ol kral
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2022 #6 Lord Alastor dedi: Tamamdır hallettim. Çok ama çok teşekkür ederim. ÇOOOK sağ ol kral Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından çözüm işaretleyin sanırım konu kilitleniyor öyle olunca.
Lord Alastor dedi: Tamamdır hallettim. Çok ama çok teşekkür ederim. ÇOOOK sağ ol kral Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından çözüm işaretleyin sanırım konu kilitleniyor öyle olunca.