E Eren2772 Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #1 Elimde MSI G41m Combo anakart var. Anakarta RAM takınca RAM çok fazla ısınıyor. Dokumumca elim yapışıyor. O derece ve RAM'i yakıyor. Sizce sorunu ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2021
Elimde MSI G41m Combo anakart var. Anakarta RAM takınca RAM çok fazla ısınıyor. Dokumumca elim yapışıyor. O derece ve RAM'i yakıyor. Sizce sorunu ne olabilir?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Kaç MHz? Soğutucu blok var mı? OC yaptın mı? Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 21 Şubat 2021 #3 Kısa devre olabilir, OC yapmışsanız fazla voltaj vermiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 21 Şubat 2021 #4 BIOS'u fabrika ayarlarına döndür. Büyük ihtimalle O.C. yaptın ve RAM'in soğutma bloğu olmadığı için ısınıyor. Bilgisayar parçasında kısa devre olsa PSU çalıştırmazdı ki? Ben mi yanlış biliyorum? Artı 0 Eksi
BIOS'u fabrika ayarlarına döndür. Büyük ihtimalle O.C. yaptın ve RAM'in soğutma bloğu olmadığı için ısınıyor. Bilgisayar parçasında kısa devre olsa PSU çalıştırmazdı ki? Ben mi yanlış biliyorum?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 21 Şubat 2021 #5 Furkan17TR dedi: Bilgisayar parçasında kısa devre olsa PSU çalıştırmazdı ki? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sanırım eski güç kaynakları için geçerli değil Kısa devre koruması gibi özelliklerden bahsediyorum. PSU eski ise olabilir. Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Bilgisayar parçasında kısa devre olsa PSU çalıştırmazdı ki? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Sanırım eski güç kaynakları için geçerli değil Kısa devre koruması gibi özelliklerden bahsediyorum. PSU eski ise olabilir.