Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, UEFI kurulum videolarını izledim herşeyi hazırladım. Bios ayarlarında Usb UEFI olarak görünmüyor. Anakart : MSI G5 Z97
Merhaba arkadaşlar, UEFI kurulum videolarını izledim herşeyi hazırladım. Bios ayarlarında Usb UEFI olarak görünmüyor. Anakart : MSI G5 Z97
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Mart 2016 #2 Belleği Rufus ile mi hazırladınız ? GPT seçtiniz mi? BIOS güncel mi?
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Belleği Rufus ile mi hazırladınız ? GPT seçtiniz mi? BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Senarist dedi: Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT seçtim resimde diğer seçenek görünmüş. Onu gpt olarak yaptım. Dosya Ekleri Adsız.png 195,9 KB · Görüntüleme: 121 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2016
Recep Baltaş dedi: Belleği Rufus ile mi hazırladınız ? GPT seçtiniz mi? BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Senarist dedi: Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT seçtim resimde diğer seçenek görünmüş. Onu gpt olarak yaptım.
Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2016 #4 Senarist dedi: Tam olarak bu şekilde yapıyorum. gpt seçtim resimde diğer seçenek görünmüş. onu gpt olarak yaptım Genişletmek için tıkla... UEFI kurulum, NTFS formatında yapılamıyor bildiğim kadarıyla, FAT32'yi seçmek zorundasınız.
Senarist dedi: Tam olarak bu şekilde yapıyorum. gpt seçtim resimde diğer seçenek görünmüş. onu gpt olarak yaptım Genişletmek için tıkla... UEFI kurulum, NTFS formatında yapılamıyor bildiğim kadarıyla, FAT32'yi seçmek zorundasınız.
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2016 #5 USB yeniledim ve sorunumu çözdüm, yardımlarınız için sağolun.