MSI Gamebook Tavsiyesi

Sistemselanaliz

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

10 senelik MSI kullanıcısıyım ve kullandığım cihazımı yenilemek istiyorum. Kullandigim cihazı zamanında beni uzun soluklu götürmesi icin iyi para vererek aldım. Kullandigim cihaz, MSI GE72 6QC Apache modeli.

UK/Irlanda tarafında muhendislik çalışanıyım. Alacağım cihazın, çizim programlarını kasmadan calistirmasini ve ayni zamanda GTA VI gibi son çıkan amiral gemisi oyunları kasmadan oynatmasını istiyorum.

İşlerimden dolayı, 10 senedir piyasayı takip edemedim. Açıkçası en son ki güncel işlemci ve anakartlar neler tam bilmiyorum. Yeni araştırmaya başlayacağım.

Cihazi UK/Irlanda tarafından alacağım. Avrupa ülkelerinden de sipariş verebilirim. MSI'nin antreposu hangi ülkedeyse oradan direk gönderim de yapabiliyorlar. Gümrük vergisi yok EU ülkeleri arasında.

Bütçem:175.000 TL'ye kadar.

Teşekkürler.

Aynı biçimde yine GE serisinden maksimum donanımlı versiyonlarından birini tercih edebilirsiniz bu bütçeyle. Ağırlık problem olmazsa alternatif olarak Titan da tercih edilebilir fakat oldukca ağır bir model.
Çok ağır olmasini istemiyorum. Bir önceki model 17 inc ve uçak yolculuklarında taşıma da problem oluyordu. Sırt çantasında sığmıyor ve kilo basiyor. Bu yüzden IPAD M4 13 Inc ve klavye aldım. Yolculuklarda onu kullanıyorum.

Bilgisayari, 15 Inc alacağım, bu sefer.

Çok ağır olmasini istemiyorum. Bir önceki model 17 inc ve uçak yolculuklarında taşıma da problem oluyordu. Sırt çantasında sığmıyor ve kilo basiyor. Bu yüzden iPad M4 13 Inc ve klavye aldım. Yolculuklarda onu kullanıyorum.

Bilgisayari, 15 Inc alacağım, bu sefer.

Hafif ve performanslı cihaz klasmanında MSI'n Stealth serisi var. Bu klasmanda ASUS ROG Zephyrus veya Razer Blade serilerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, o açıdan önerim Zephyrus olurdu. MSI tarafından vazgeçmem diyorsanız Stealth A16 AI+ A3XW modelini kovalayabilirsiniz. 15.6 yerine çoğu marka 16" standartına geçti, haliyle uygun olan bu oluyor.

Hafif ve performanslı cihaz klasmanında MSI'n Stealth serisi var. Bu klasmanda ASUS ROG Zephyrus veya Razer Blade serilerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, o açıdan önerim Zephyrus olurdu. MSI tarafından vazgeçmem diyorsanız Stealth A16 AI+ A3XW modelini kovalayabilirsiniz. 15.6 yerine çoğu marka 16" standartına geçti, haliyle uygun olan bu oluyor.
MSI alacağım. Son derece memnunum. Başka marka dusunmuyorum.

Aradığım özellikler de.

Araştıracağım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı