MSI Gaming 3 Anakart iyi midir?

Sezer Uygun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Resimde Görüldüğü gibi msi nin gaming 3 anakartı iyi midir? ilk başta işlemci soğutucusu eklemiştim 100 tl lik ama araştırdım baktım 4460 ın stok fanı yeterliymiş bu yüzden çıkardım o fanı
Size sorularım şu:
1. Hangisi Daha iyi ?
2. Ram olarak ne öneriyorsunuz?
3. Msı gaming 3 ü çıkartıp başka anakart mı almalıyım? al diyorsanız öneriniz nedir?
4. Anakartı kısıp ekran kartına mı yükleneyim ? ÖNERİ birde tabiki :)

Toplama Bilgisayar İNTEL.jpg

Toplama Bilgisayar İNTEL1.jpg

Oyun performansı olarak ikisi de aynı ancak ileriye yatırım olarak ilki daha üstün.

Uyarayım ; ikinci koyduğun sistemde soğutucu ile işlemci uyumsuz. Soğutucuda 1150 soket desteği yok.

OC yapamayacağına göre Z chipset Almanya gerek yok. H97 Gaming 3 işini görür.
1-2 haftaya R9 300 serisi tanıtılacakken 280X gibi eski nesil bir kart almakta hiç bir mantık yok. En azından R9 285 yada GTX 960 alman daha mantıklı olacaktır.
Ramler senin tercihine bağlı, HyperX Savage öneririm.
Dark gibi bir markaya o kadar para dökmeye gerek yok, 750W'da zaten çok gereksiz.
Soğutucuya da o kadar para dökmen aşırı gereksiz. Arkadaşım aynı işlemciyi stok fan ile kullanıyor. OC olmadığından max. yükte bile neredeyse hiç ses yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı