W Whitedeaht42 Hectopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #11 Hic dedi: PSU'dan olabilir diyecektim. Onuda denemişsiniz. Tam olarak kullandığınız tüm parçalar nelerdir? Ayrıca BIOS'unuz güncel mi? Hocam sende bakar mısın? Gerçekten garip bir durum senin yorumlarını, fikirlerini de almak isterim. @Neurevt Genişletmek için tıkla... PSU dan bende suphelendim ve değiştirdim biosu guncelledim parçalarım MSI gaming 5 anakart İ5 4690 Gigabyte gtx970 8 GB ram Coolermaster 700 watt güç kaynağı Windows yapabilir mi böyle bir şey acaba?
Hic dedi: PSU'dan olabilir diyecektim. Onuda denemişsiniz. Tam olarak kullandığınız tüm parçalar nelerdir? Ayrıca BIOS'unuz güncel mi? Hocam sende bakar mısın? Gerçekten garip bir durum senin yorumlarını, fikirlerini de almak isterim. @Neurevt Genişletmek için tıkla... PSU dan bende suphelendim ve değiştirdim biosu guncelledim parçalarım MSI gaming 5 anakart İ5 4690 Gigabyte gtx970 8 GB ram Coolermaster 700 watt güç kaynağı Windows yapabilir mi böyle bir şey acaba?
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #12 RAM’ler dual ise bir tanesini çıkarıp deneyebilir misiniz? Sizin için problem olmazsa windowsu temiz kurulum olacak şekilde en son ihtimal yaparsınız.
RAM’ler dual ise bir tanesini çıkarıp deneyebilir misiniz? Sizin için problem olmazsa windowsu temiz kurulum olacak şekilde en son ihtimal yaparsınız.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 16 Şubat 2018 #13 Ekran kartı takılıyken güvenli moda girdiğinizde masaüstü geliyor mu? Mutlaka temiz kurulum yaparak deneyin.
Ekran kartı takılıyken güvenli moda girdiğinizde masaüstü geliyor mu? Mutlaka temiz kurulum yaparak deneyin.
W Whitedeaht42 Hectopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #14 Neurevt dedi: Ekran kartı takılıyken güvenli moda girdiğinizde masaüstü geliyor mu? Mutlaka temiz kurulum yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken onboardtan ekran geliyor ama ekran kartından gelmiyor çok garip bir durum üç gündür çözemedim
Neurevt dedi: Ekran kartı takılıyken güvenli moda girdiğinizde masaüstü geliyor mu? Mutlaka temiz kurulum yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken onboardtan ekran geliyor ama ekran kartından gelmiyor çok garip bir durum üç gündür çözemedim
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 16 Şubat 2018 #15 Söylediklerimi denediniz mi?
N Nurullah Özkan Femtopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #16 Sonuca ulaşabildinizmi acaba Aynı sorun ile karşılaştım anakartım ekran kartını hiç görmüyor. Son düzenleme: 22 Ocak 2022