MSI Gaming 5 Bios update hatası

fırat kaptan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Konuyu doğru bölüme mi açtım bilmiyorum kusura bakmayın. Geçenlerde sizin yayınladığınız bir kaç pc toplama videosunu izledikten sonra heves edip bugün kendime bir pc topladım. Ekim ayında orta seviye oyun sistemi olarak yazdığınız sisteme çok yakın oldu. Heves ettik ya her şey tam olsun deyip bios update ederken takılı kaldı ve ne kadar beklediysem ilerlemedi ben de dayanamayıp fişi çektim. Şu an görüntü gelmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Başlangıç disketi tarzında bir şey oluşturarak bios'u kurtarma şansım var mıdır? Veya başka ne yapabilirim? Daha aldığım günden hevesimi kaçırdı bu olay. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncellemelerinde ne kadar sürerse sürsün beklemeniz gerekmektedir. Güncellemeyi yaparkende bilgisayarı kapatmamanız veya fişi çekmemeniz konusunda uyarı gelir. Bildiğim kadarıyla anakartınızı servise göndermeniz gerekecek.

Anakartin kullanma klavuzunu oku sanırım bios resetleme yeri vardı bu seride. Anakart üzerinde buton ya da Jumper gibi birsey olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı