Msi Gaming 5 ve i5 4690k'lı sisteme overclock

AladdinTeksoy

Hectopat
İyi geceler. Sistemim bu kasam cooler master rck380, msi gtx 970, 8gb 1600 mhz ram, 1tb hardisk. (oc) yapmak istiyorum .Nasıl yapılcağı hakkında bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

Bilgisayarin acilirken Delete tusuna basarak BIOS'a gir, tek tus ile rahatlikla O.C yap. Orada secenegi goreceksin zaten

Bilgisayarin acilirken Delete tusuna basarak BIOS'a gir, tek tus ile rahatlikla O.C yap. Orada secenegi goreceksin zaten
Deleteye bastım karşımda 6 tane bölüm var. Sadece OC yazana girdim. Adjusted CPU Frequency var karşısında 3500 mhz yazıyor. Burdan sonra ne yapacağım.

Tek tusla O.C yapabiliyorsun diye biliyorum ben dostum. BIOS girdigin gibi sol ustte OC Genie olmasi lazim

O seçeneği aktif ettiğinde otomatik olarak bütün parçalar OC ediliyor. İşlemci 4.0Ghz hızda çalışıyor. Stok soğutucu kullanıyorsan eğer daha fazlasına gerek yok.

Peki Oc genie Ile yapilan overclockun sisteme herhangi gibi bi zarari olur mu?

Oc genie yi aktif ettigimizde ekran karti da overclock oluyor mu?

Oc genie bastım. En son durum fotoğrafta olduğu gibi. Oc yaptıkdan sonra yapmam gereken bir şeyler varmı?

Dosya Ekleri

• saddsad.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 387
Hayır Kasa ferah olsa yeter.

@Kankırıboy OC Genie sistemine herhangi bir zarar vermez. Stabil şekilde çıkaracağı ortalama değere çıkarır işlemci hızını. Ekran kartı O.C olmaz ona basınca.

Kardeş oc genie'yi aktif ettiysen başka bişey yapmana gerek yok

Hayır Kasa ferah olsa yeter.

@Kankırıboy OC Genie sistemine herhangi bir zarar vermez. Stabil şekilde çıkaracağı ortalama değere çıkarır işlemci hızını. Ekran kartı O.C olmaz ona basınca.
Teşekkürler. Rica etsem ekran kartını overclock etmek için bildiğiniz bi rehber var mi? Gpu tweak den voltaj ve güc degerlerini nasıl ayarlamam gerektiği hakkında hicbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…