MSI Gaming App Açılmıyor

ismailcosgun

Decapat
Arkadaşlar MSI R9 380 ekran kartına sahibim. Ama MSI Gaming App'i açıp kullanamıyorum programa tıkladığımda hiç bir yanıt alamıyorum. Hata da vermiyor ama açılmıyor da nasıl çözebilirim?

Afterburner kurmayı dener misin ? Belki o açılır ne yapmayı istiyordun gaming app ile bir de gaming appa tıkladıkdan sonra Windows olay görüntüleyicisine girip uygulama kısmından hata bildirimi var mı yok mu bakar mısın bi?

Afterburner kurmayı dener misin ? Belki o açılır ne yapmayı istiyordun gaming app ile bir de gaming appa tıkladıkdan sonra Windows olay görüntüleyicisine girip uygulama kısmından hata bildirimi var mı yok mu bakar mısın bi?
Afterburnerrde sıkıntı yok zaten onu kullanıyorum ekran kartının fanını falan ayarlarken ama Gaming App de sıkıntı var hiç bir şekilde bildirim alamıyorum açtığımda Bi anlığına görev çubuğunda beliriyor tıklasam bile yanıt alamıyorum anında kapanıyor.

Windows olay görüntüleyicisine bak işte hata kodu vardır orada, gaming app ile ne yapmak istiyorsun diyecektim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı