MSI Gaming App Açınca PC Kasıyor

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle MSI'ın sitesine girdim ve MSI Gaming App'in indirme linkini bulamadım acaba dedim bunlar programı tamamen iptal mi ettiler. Sonra herkesin bildiği Türk sitesinden indirdim kurdum PC'ye restart attım. YouTube bile açılmaz hale geldi hemen sildim geri. MSI bu programı kapattı mı ne oldu ben nereden overclock yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI ekran kartı ile overclok yapmak istiyorsan Msı afterburnerı öneririm. Daha sağlıkle ve ayrıntlı bir şekilde oc yapabilirsin.

Hocam ben MSI Dragon Center diye bir program buldum bırak ekran kartına overclock yapmayı, işlemci ve RAM'lere de overclock yapıyorsunuz programdan. Fan hızı, voltaj, saat hızı bütün herşeyi bu program üzerinden yapabiliyorsunuz.

Beta sürümü daha mı iyidir hangisini kullanıyım? Nasıl yapıldığınıda açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.
Beta sürüm yeni sürümün test aşaması gibi düşünün. Sorunları olabilir sağlıklı çalışmayabilir. Normal sürüm stabil olandır. Yeni sorunsuz güncellemesi yayınlandığında uyarı veriyor güncelliyor zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı