MSI Gaming APP "application will be closed" hatası

cüneytöz

Centipat
Bu hatayı veriyor. Açıklamasını çeviriden baktım "Dwm veya grafik kartında sorunlar oluştu" diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan biri var mı acaba? DMW'nin ne oldugunu bilmiyorum.

DWM, Masaüstü Pencere Yöneticisi oluyor. Gaming App'i güncelleyebilirsiniz. Ya da başka yazılımla çakışmadığındn emin olun.
Gaming app'i silip tekrardan msi globalden yükledim ekran kartıma göre ama sorun hala devam ediyor suan biligisayırmda sadece steam calısıyor onunda dışında başka hiç bir program açık degil.
Ekran kartımda herhangi bir arza yoktur oyle degilmi çunku boyle bir ekran kartını tekrardan alabilme şansım yok.

Gaming app'i silip tekrardan msi globalden yükledim ekran kartıma göre ama sorun hala devam ediyor suan biligisayırmda sadece steam calısıyor onunda dışında başka hiç bir program açık degil.
Ekran kartımda herhangi bir arza yoktur oyle degilmi çunku boyle bir ekran kartını tekrardan alabilme şansım yok.
Microsoft'un ilk yayınladığı 1903 güncellemesinden beri bu şekilde program,Msi Gaming App şuan da sistemle iletişim kuramıyor.Buna Windows ya da Msi çözüm bulması gerekiyor ama Msi zaten Dragon Center'ı yaptı oda eski ile uyumlu değil.Yani senin kartınla ilgili bir sorun değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı