T tugrulerbas Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2017 #1 MSİ Gaming App'ı açmaya çalışınca "Lütfen İntel ME sürücü versiyonunu yükleyin veya güncelleyin" hatası alıyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 8,2 KB · Görüntüleme: 143 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2017
MSİ Gaming App'ı açmaya çalışınca "Lütfen İntel ME sürücü versiyonunu yükleyin veya güncelleyin" hatası alıyorum.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 7 Mart 2017 #2 Anakartının marka-modelini yazarsan yazarsan yardımcı olurum.
S Saian-SS Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #3 Bende aynı hatayı alıyorum ve çıldırmak üzereyim anakartım msi B250m MORTAR. sorun nedir acaba? Silinen üye dedi: Anakartının marka-modelini yazarsan yazarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla...
Bende aynı hatayı alıyorum ve çıldırmak üzereyim anakartım msi B250m MORTAR. sorun nedir acaba? Silinen üye dedi: Anakartının marka-modelini yazarsan yazarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla...