Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar ikisi arasındaki fark nedir OC Mod çok daha yüksek frekanslara mı çıkıyor Gaming Moda göre? Oyun oynarken Gaming Mod kullanmak daha mı mantıklı olur?
Arkadaşlar ikisi arasındaki fark nedir OC Mod çok daha yüksek frekanslara mı çıkıyor Gaming Moda göre? Oyun oynarken Gaming Mod kullanmak daha mı mantıklı olur?
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 8 Eylül 2016 #2 OC Mod da biraz daha hızlı çalışıyor ekran kartı çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Ulascan137 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #3 OC Mod en hızlısı Gaming Mod 2.
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #4 Yani oyun oynarken Gaming Mod kullanmak en iyisi tamam.
bugxi Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 1 28 Aralık 2019 #5 ekranım da dalgalanma oluyo msi nvidia geforce 770 oc gtx ekran kartım neDen dalgalanma oluyo bıde sadece bu sorunu oyunlarda yapıyo herturlu seyı denedım powerları degıstım kabloları degıstım hdmi display dvi hepsını denedım ama bı turlu gıtmedı nedenı ne olabılır benden oncekı sahıpı boyle sıkıntılar cekmıyomus onda olmuyomus boyle dedı sizce ekran kartımı bozuk
ekranım da dalgalanma oluyo msi nvidia geforce 770 oc gtx ekran kartım neDen dalgalanma oluyo bıde sadece bu sorunu oyunlarda yapıyo herturlu seyı denedım powerları degıstım kabloları degıstım hdmi display dvi hepsını denedım ama bı turlu gıtmedı nedenı ne olabılır benden oncekı sahıpı boyle sıkıntılar cekmıyomus onda olmuyomus boyle dedı sizce ekran kartımı bozuk