eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. RTX 2070 Gaming Z model ekran kartım mevcut. MSI'ın Gaming App adlı uygulamasını kullanamıyorum açmaya çalışırken "Platform bu uygulamayı desteklemiyor." diyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019
Merhaba arkadaşlar. RTX 2070 Gaming Z model ekran kartım mevcut. MSI'ın Gaming App adlı uygulamasını kullanamıyorum açmaya çalışırken "Platform bu uygulamayı desteklemiyor." diyor. Ne yapmam gerekiyor?
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #2 MSI Gaming App son sürüm mü?
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #3 Czarintax dedi: MSI Gaming App son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam eski sürümleride denedim aynı hatayı alıyorum
Czarintax dedi: MSI Gaming App son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam eski sürümleride denedim aynı hatayı alıyorum
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #4 MSI dragon center programını dener misin?
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #5 Kinotalp dedi: MSI dragon center programını dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim hocam söylediğiniz uygulamada açılmıyor aynı hatadan
Kinotalp dedi: MSI dragon center programını dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim hocam söylediğiniz uygulamada açılmıyor aynı hatadan
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #6 Nereden aldın ekran kartını ?
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #7 Kinotalp dedi: Nereden aldın ekran kartını ? Genişletmek için tıkla... yurtdışından tanıdığım vasıtasıyla geldi
Kinotalp dedi: Nereden aldın ekran kartını ? Genişletmek için tıkla... yurtdışından tanıdığım vasıtasıyla geldi
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #8 Şu programı yükleyip GPU-Z, resmini paylaşır mısın?
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #9 Kinotalp dedi: Şu programı yükleyip GPU-Z, resmini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla...
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #10 Her şey doğru olarak gözüküyor. MSI Live Update 6 kurulu mu?, kurulu ise güncelleme yap. En son ihtimal Dragon ve gaming app düzeltmemiş olabilir.
Her şey doğru olarak gözüküyor. MSI Live Update 6 kurulu mu?, kurulu ise güncelleme yap. En son ihtimal Dragon ve gaming app düzeltmemiş olabilir.