eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #11 Kinotalp dedi: Her şey doğru olarak gözüküyor. MSI Live Update 6 kurulu mu?, kurulu ise güncelleme yap. En son ihtimal Dragon ve gaming app düzeltmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... deniyeceğim hocam
Kinotalp dedi: Her şey doğru olarak gözüküyor. MSI Live Update 6 kurulu mu?, kurulu ise güncelleme yap. En son ihtimal Dragon ve gaming app düzeltmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... deniyeceğim hocam
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #12 Ekran kartının VBiosunu, sorumluluğunu kendi üzerine alarak güncelleyebilrsin. Programı buradan indirerek : NVIDIA NVFlash VBios yedek alma : Ekran Kartı VBIOS Yedeği Nasıl Alınır? Rehberi : NVFlash for Windows Kullanım Rehberi Kolay gelsin.
Ekran kartının VBiosunu, sorumluluğunu kendi üzerine alarak güncelleyebilrsin. Programı buradan indirerek : NVIDIA NVFlash VBios yedek alma : Ekran Kartı VBIOS Yedeği Nasıl Alınır? Rehberi : NVFlash for Windows Kullanım Rehberi Kolay gelsin.
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #13 Kinotalp dedi: Ekran kartının VBiosunu, sorumluluğunu kendi üzerine alarak güncelleyebilrsin. Programı buradan indirerek : NVIDIA NVFlash VBios yedek alma : Ekran Kartı VBIOS Yedeği Nasıl Alınır? Rehberi : NVFlash for Windows Kullanım Rehberi Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... msi live update işlemini mi yapayım yoksa en son yazdıklarınızı mı
Kinotalp dedi: Ekran kartının VBiosunu, sorumluluğunu kendi üzerine alarak güncelleyebilrsin. Programı buradan indirerek : NVIDIA NVFlash VBios yedek alma : Ekran Kartı VBIOS Yedeği Nasıl Alınır? Rehberi : NVFlash for Windows Kullanım Rehberi Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... msi live update işlemini mi yapayım yoksa en son yazdıklarınızı mı
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Ocak 2019 #14 ilk önce live update yap sonrası kendi sorumluluğunda.
eren pasabeyzade Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #15 Kinotalp dedi: ilk önce live update yap sonrası kendi sorumluluğunda. Genişletmek için tıkla... teşekkürler live update den kontrol ettim fakat yeni version çıkmadı diğerinide fazla kurcalamak istemiyorum açıkçası bilgi sahibi olmadığım için
Kinotalp dedi: ilk önce live update yap sonrası kendi sorumluluğunda. Genişletmek için tıkla... teşekkürler live update den kontrol ettim fakat yeni version çıkmadı diğerinide fazla kurcalamak istemiyorum açıkçası bilgi sahibi olmadığım için
B bulutcavusoglu Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 6 17 Şubat 2019 #16 Merhabalar , aynı karttan bende de var uygulamayı açamıyorum , bir çözüm bulabildiniz mi?