Lütfü Kılıç Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar programı açıp OC moduna basınca böyle diyor, ne demek istiyor? Ne yapmak gerek ? Ekran kartı MSI RX470. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2016
Arkadaşlar programı açıp OC moduna basınca böyle diyor, ne demek istiyor? Ne yapmak gerek ? Ekran kartı MSI RX470.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Kasım 2016 #2 İşlemci seçili iken OC Mode'a geçmeye çalışıyorsunuz. Program da diyor ki ben işlemciyi değil sadece ekran kartını overclock edebilirim.
İşlemci seçili iken OC Mode'a geçmeye çalışıyorsunuz. Program da diyor ki ben işlemciyi değil sadece ekran kartını overclock edebilirim.
A Alierkut34 Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2017 #3 Recep Baltaş dedi: İşlemci seçili iken OC Mode'a geçmeye çalışıyorsunuz. Program da diyor ki ben işlemciyi değil sadece ekran kartını overclock edebilirim. Genişletmek için tıkla... Recep bey konuyu biraz horlattım ama bende aynı uyarıyı alıyorum Rx 470 4gb var bende de galiba cpu yu kaldırıp gpuyu eklememiz lazımmış oraya üstüne tıkladığımda etkileşim olmuyor bende o işlemi nasıl yapıcaz? Teşekkürler
Recep Baltaş dedi: İşlemci seçili iken OC Mode'a geçmeye çalışıyorsunuz. Program da diyor ki ben işlemciyi değil sadece ekran kartını overclock edebilirim. Genişletmek için tıkla... Recep bey konuyu biraz horlattım ama bende aynı uyarıyı alıyorum Rx 470 4gb var bende de galiba cpu yu kaldırıp gpuyu eklememiz lazımmış oraya üstüne tıkladığımda etkileşim olmuyor bende o işlemi nasıl yapıcaz? Teşekkürler