chaos_ridden_years Hectopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #1 MSI Gaming App üzerinden ekran kartımı OC Mode'a çıkarttım. Sonra Silent Mode'a aldım şimdi ben bunu nasıl eski haline döndüreceğim? Varsayılan ayarlar yani. Resimdeki gibi işlemcide sessiz moda geçti nasıl ben iptal edicem bu ayarları ? Lütfen birileri cevaplasın. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 28,9 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2017
MSI Gaming App üzerinden ekran kartımı OC Mode'a çıkarttım. Sonra Silent Mode'a aldım şimdi ben bunu nasıl eski haline döndüreceğim? Varsayılan ayarlar yani. Resimdeki gibi işlemcide sessiz moda geçti nasıl ben iptal edicem bu ayarları ? Lütfen birileri cevaplasın.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 20 Ağustos 2017 #2 Gaming Mod'a tıklayacaksın. Ayrıca ben, Gaming App önermiyorum. Zira pek gerekli bir uygulama değil ve bazı oyunlarda drop/ping yapıyor.
Gaming Mod'a tıklayacaksın. Ayrıca ben, Gaming App önermiyorum. Zira pek gerekli bir uygulama değil ve bazı oyunlarda drop/ping yapıyor.