MSI Gaming GeForce RTX 3060 12 GB vs Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge OC

Ventus hem daha ucuz hem Zotac ile aşağı yukarı aynı. Ventus modeller genel olarak muadillerine göre daha ısınan modeller olsalar da Twin Edge'in de çok iyi soğutması yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki yani markalarda cok bisi fark etmiyormu performansda ornek msi bilindik ama ztc bi tik az biliniyor falan filan

Marka takıntın yoksa youıtube a örneğin msi ventus 3060 vs zotac 3060 yazarak ısı değerlerini karşılaştırabilirsin. Benim marka takıntım olduğu için msi 3060 gaming x tercih etmiştim.

Marka takıntın yoksa youıtube a örneğin msi ventus 3060 vs zotac 3060 yazarak ısı değerlerini karşılaştırabilirsin. Benim marka takıntım olduğu için msi 3060 gaming x tercih etmiştim.
Yani normalde tek farklar ısıda mı bitiyor ben bi yayın accam bide knight oynicam olay bu ne diyorsn bi sorun yasarmyim

Yani normalde tek farklar ısıda mı bitiyor ben bi yayın accam bide knight oynicam olay bu ne diyorsn bi sorun yasarmyim

Evet, performansları birebir aynı sadece soğutma sistemleri farklı. Kağıt üstünde yayın ve knight ta en ucuz 3060 modelini kullansan bile sorun yaşamaman gerek.

Evet, performansları birebir aynı sadece soğutma sistemleri farklı. Kağıt üstünde yayın ve knight ta en ucuz 3060 modelini kullansan bile sorun yaşamaman gerek.
Kanka ben zotac3070-ryzen 5 5600x aldım vatan a gittim ordaki cocukla dizdik tek sorun bak kasa olarak
Mezar gibi geldi bana kasa guc kaynagi sence sorun yaratirmi ya marka rampage ya hani

3060 kasa dizsem Rampage güç kaynağı asla kullanmam. NZXT, FSP, Deep Cool gibi birçok fiyat performans güç kaynakları var. Başka bir konu açıp güç kaynağı tavsiyesi almanı öneririm.

MSI 3060 Ti Ventus 2X kullanıyorum. AAA ve üstü oyunlarda ağır yük altında 70 dereceyi geçmiyor. MSI al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…