MSI Gaming Laptop Windows 8.1 kurulum hatası

Arda983

Kilopat
Daha fazla  
Benim MSI Gaming Laptop'a Windows 8.1 yüklemek istiyorum fakat diski seçip ileriye basınca tamamlaniyor da kalıp, bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor yazıyor. Şu anda laptopta işletim sistemi yok, ne yapabilirim?

ISO dosyası hasar görmüş olabilir, ISO'yu Rufus ile tekrardan yazıp UEFI kurulum yapmayı deneyin. Lakin Windows 10 kurmanız daha sağlıklı olacaktır.

Fakat bende az önce sadece tamamlanıyorda kaldı, Bad Sector olabilir mi? %92'de harddiskten cızırtı gelmeye başladı.

Sonra yine bozuk yükleme dosyası hatasını verdi. (Birkaç yeniden baslatmadan sonra.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat bende az önce sadece tamamlanıyorda kaldı bad sector olabilirmi %92 de hard diskten cızırtı gelmeye başladı

Sonra yine bozuk yükleme dosyası hatasını verdi (bir kaç yeniden baslatmadan sonra)
Önce dediğimi yapıp Windows'u kurmayı deneyin, Windows'u kurabilirseniz bad sector veya başka bir hata olup olmadığını test edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı