MSI Gaming Mouse Anlık Donma Sorunu

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Bilgisayarımı alırken bana verdikleri MSI markalı Mouse 1-2 gündür anlık olarak takılıyor fare hareket etmiyor.
Mouse driverini kaldırıp tekrar kurdum. Sorun çözülmedi, diğer USB girişlerine taktım fakat aynı.
Sıkıntı mouseda mıdır? Yoksa bilgisayarın başka bir parçasında olabilir mi?
Fareyi başka bir bilgisayara takıp deneme şansım olmadı.
  • MSI Gaming Mouse P/N: S12-0400C40-AA3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı alırken bana verdikleri MSI markalı Mouse 1-2 gündür anlık olarak takılıyor fare hareket etmiyor.
Mouse driverini kaldırıp tekrar kurdum. Sorun çözülmedi, diğer USB girişlerine taktım fakat aynı.
Sıkıntı mouseda mıdır? Yoksa bilgisayarın başka bir parçasında olabilir mi?
Fareyi başka bir bilgisayara takıp deneme şansım olmadı.
  • MSI Gaming Mouse P/N: S12-0400C40-AA3
bendede aynı sorun var bilgisayar mouseu 15dk sonra okumuyor kabloya plastik aparat fln taktık yine olmadı zaten donuyor mause neredeyse 1 senedir kullanıyorum son 1 aydır bu sorun var yeni bir mouse alacağım ondada aynı sorun çıkarsa format atacağım

bendede aynı sorun var bilgisayar mouseu 15dk sonra okumuyor kabloya plastik aparat fln taktık yine olmadı zaten donuyor mause neredeyse 1 senedir kullanıyorum son 1 aydır bu sorun var yeni bir mouse alacağım ondada aynı sorun çıkarsa format atacağım
Sıkıntı mouseda cıktı baska bilgisayarda denedım aynı sorunla karsılastım, baya uzun zaman olmus 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı