ProgenT20 Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 66 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Proses 10 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar Msi'ın Ge72 6q modeli bir gamebook'um var ve mouse'umda msi ama birde mouse pad lazım. Bana Msi Gaming mouse pad var normalde ama nereden satın alabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2016
Merhaba arkadaşlar Msi'ın Ge72 6q modeli bir gamebook'um var ve mouse'umda msi ama birde mouse pad lazım. Bana Msi Gaming mouse pad var normalde ama nereden satın alabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
suggulusuggan Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #2 Merhabalar, aradığınız mause pad Türkiye'de satılmamaktadır. Amazon.com'dan yani yurtışından sipariş verebilirsiniz. Amazon.com: mouse pad gamer - MSI / AmazonGlobal Eligible / Computers & Accessories: Electronics
Merhabalar, aradığınız mause pad Türkiye'de satılmamaktadır. Amazon.com'dan yani yurtışından sipariş verebilirsiniz. Amazon.com: mouse pad gamer - MSI / AmazonGlobal Eligible / Computers & Accessories: Electronics